28.05.2015

Joker'i Çok Sevdim


Çizime yeni başladığım zamanlar renkli çizimler,eskiz defterlerindeki renkli anatomiler hep ilgimi çekti.Jokerle tanışmam ve onu Canson kağıtla buluşturmam da böyle başladı.

Ee yeni çizime başlamışım herkese ben şunu çizdim ben bunu çizdim diye gösterirken lisede çok yakın bir arkadaşım Jokerin fotoğrafını gösterdi bana bunu çizer misin dedi.Fotoğrafa bir baktım tam istediğim gibi renklerle dolu tabi çizerim dedim.Hemen fotoğrafı inceledim renklerimi ayarladım Lyra kuru pastellerim ile başladım çizmeye.Sanat evinde de o zamanlar sergi için çizimler yapılıp yetiştirilmeye çalışılıyordu.Jokeri sergiye yetiştirmek için gecemi gündüzüme kattım bitirdim arkadaşıma dedim ki sergiden sonra senindir Joker. Sergi bitti,lise bitti,üniversite ikideyim Jokeri hala veremedim.Ben Jokeri çizmemişim sadece, yaşamışım bu yüzden veremiyorum galiba yazın ilk görüşmemizde sahibine vericem çünkü geçte olsa yerine getirmem gereken bir sözüm var.
Çizim Notum:Ben renkli çizim yapmadan önce çizim kağıdına ilk olarak kara kalemle belli belirsiz yapacağım çalışmayı çizerim.Renkli kalemi silmek daha zor ve hata yapma olasılığımız da var bu yüzden renkli kalemi kağıtla sonra buluşturmak daha mantıklı :)

4 yorum:

  1. ellerinize sağlık, jokeri zaten severim de, resmini de çok güzel aktarmışsınız..

    YanıtlaSil
  2. Eliniz çok başarılıymış, tebrik ederim açıkçası dijital ortamda yapılmış sandım ilk başta :) Bu arada bugün blogumda bir konuya yaptığınız yorum bazı teknik nedenlerden dolayı yayınlanamadan silinmek zorunda kaldı, ancak ben okuyabildim, cevap vereyim :) Umarım beğenirsiniz Le petit duş jelleri cidden başarılılar, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cizimimi begenmeniz ve yorumunuz beni cok mutlu etti tesekkurler sevgiler :)

      Sil